Öresunds Transport & Service

Skåne län

Information

590930-XXXX är organisationsnummer för företaget Öresunds Transport & Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öresunds Transport & Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Öresunds Transport & Service finns i.

Öresunds Transport & Service har varit registrerat sedan 1998-01-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-05-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Öresunds Transport & Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Öresunds Transport & Service är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Öresunds Transport & Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Öresunds Transport & Service så kan ni göra det på telefon genom 010-2472171 eller genom brev på följande adress:

Taxi, bud, transporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Öresunds Transport & Service och det är Jönsson, Sven Ingvar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,