Westlunds plåt & isolering

Skåne län

Information

590224-XXXX är organisationsnummer för företaget Westlunds plåt & isolering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Westlunds plåt & isolering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Westlunds plåt & isolering finns i.

Westlunds plåt & isolering har varit registrerat sedan 1998-06-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Westlunds plåt & isolering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Westlunds plåt & isolering är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Westlunds plåt & isolering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Westlunds plåt & isolering så kan ni göra det på telefon genom 0413-34415 eller genom brev på följande adress:

Plåt- och isoleringsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Westlunds plåt & isolering och det är Westlund, Karl Anders som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,