KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT

Skåne län

Information

580521-XXXX är organisationsnummer för företaget KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT finns i.

KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT har varit registrerat sedan 1992-01-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT är följande:

Vill ni komma i kontakt med KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT så kan ni göra det på telefon genom 0413-34444 eller genom brev på följande adress:

Inackordering av hundar och katter, uppfödning och försäljning av hundar samt transport av upp- hittade hundar.

Det finns olika personer som har en koppling med KUNGSHULTS HUND OCH KATTPENSIONAT och det är NILSSON, JAN INGVAR KRISTER som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,