Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv

Skåne län

Information

580116-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv finns i.

Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv har varit registrerat sedan 1996-02-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv så kan ni göra det på telefon genom 0413-18695 eller genom brev på följande adress:

Bedriva transportrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy's Transport och Allhjälp i Eslöv och det är Andersson, Sven Erik Tommy som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,