Doungsamorn Import

Skåne län

Information

570214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Doungsamorn Import. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Doungsamorn Import är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Doungsamorn Import finns i.

Doungsamorn Import har varit registrerat sedan 2000-12-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Doungsamorn Import så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-16.

Doungsamorn Import är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Doungsamorn Import är följande:

Vill ni komma i kontakt med Doungsamorn Import så kan ni göra det på telefon genom 046-337321 eller genom brev på följande adress:

Import av torra produkter såsom ris, nudlar, kakor, kex och konserver.

Det finns olika personer som har en koppling med Doungsamorn Import och det är Albinsson, Doungsamorn som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,