Stehags Electronic

Skåne län

Information

Stehags Electronic hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Stehags Electronic finns. I Eslöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Stehags Electronic tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Stehags Electronic har haft sedan 2001-01-02. Stehags Electronic har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stehags Electronic så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-540685.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Stehags Electronic har idag 570131-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stehags Electronic

Handel, montering och installation av paraboler, TV, radio, elektronik utrustning, el-verktyg och köksutrustning samt försäljning utav datorer, dataprogram, videofilmer, DVD-filmer och CD-skivor.

I Stehags Electronic så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Mats Stefan som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .