Arkitektverkstan Inge Bohlin

Skåne län

Information

561225-XXXX är organisationsnummer för företaget Arkitektverkstan Inge Bohlin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arkitektverkstan Inge Bohlin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Arkitektverkstan Inge Bohlin finns i.

Arkitektverkstan Inge Bohlin har varit registrerat sedan 1997-10-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arkitektverkstan Inge Bohlin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Arkitektverkstan Inge Bohlin är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Arkitektverkstan Inge Bohlin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arkitektverkstan Inge Bohlin så kan ni göra det på telefon genom 046-62091 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom området arkitektur och produktutveckling samt tillverkning och montering, marknadsföring och försäljning av möbler, inrednings- och byggnadssnickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arkitektverkstan Inge Bohlin och det är Bohlin, Mats Inge som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,