RYTTERIET SPORT & FRITID

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och RYTTERIET SPORT & FRITID är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RYTTERIET SPORT & FRITID är ett av dem. Statusen för RYTTERIET SPORT & FRITID är att Bolaget är aktivt.

RYTTERIET SPORT & FRITID är ett Enskild firma och skapades 1993-09-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RYTTERIET SPORT & FRITID ska trivas.

RYTTERIET SPORT & FRITID är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med ridsports-, djur-, sport- och fritids- artiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RYTTERIET SPORT & FRITID är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är RYTTERIET SPORT & FRITID och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med RYTTERIET SPORT & FRITID så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-52205.

.

De som är på något sätt har med RYTTERIET SPORT & FRITID är HERRLIN, KRISTINA MARIA som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RYTTERIET SPORT & FRITID har 560823-XXXX som sitt organisationsnummer.