Usinde AB

Skåne län

Information

Usinde AB är en verksamhet som finns i Eslöv. I Usinde AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekstrand, Simon Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsed, Sven Jesper Emanuel som är född 1971 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Usinde AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Usinde AB på telefon 076-2593383.

Bolagets verksamhet ska vara innovation inom digitala medier och produkter. Mer i detalj innefattar detta: - Gränssnittsarkitektur (interaktion människa-maskin), social interaktion, interaktionsdesign, konceptutveckling (visualiseringar, storyboards, digitala prototyper, presentationer), användarupplevelse, användbarhetsstudier. - Digitala innehållsproduktioner inom multimedia (film, ljudläggning och musikproduktion, ljud, datorgrafik, animation, foto, webb, copy, manus, layout, datorspel) - Programmering (programutveckling, webbapplikationer samt drift och support av dessa) och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Usinde AB av bolagstypen Aktiebolag.

Usinde AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Usinde AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-03-27 och Usinde AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-03-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Usinde AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Usinde AB har 556738-2584 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.