Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB

Skåne län

Information

556736-7478 är organisationsnummer för bolaget Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB finns i.

Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB har varit registrerat sedan 2007-08-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB så kan ni göra det på telefon genom 0733-000033 eller genom brev på följande adress:
STORA VANSTADSVÄGEN 805, 275 70, Lövestad

Aktiebolagets verksamhet ska vara att högtrycksspola avlopp, stuprör, dagvatten, fasader, tak, golv, klotter, båtar, soldäck, pooler. Kund kan ge förslag på spolningar. Rotskära och slamsuga brunnar. Sanera med vattendamsugare. Filma avlopp, byta vattenlås, renovera golvbrunnar.

Det finns olika personer som har en koppling med Avlopp & Fastighetsspolning No1 AB och det är Mårtensson, Knut Lars Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hurtig, Nils Göran Peter som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Malin som är född 1977 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,