Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB

Skåne län

Information

556727-4591 är organisationsnummer för verksamheten Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB finns i.

Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB har varit registrerat sedan 2007-03-30 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB så kan ni göra det på telefon genom 040-268153 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med byggvaror, försäljning och förvärv av fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arkitektritade Thermohus i Skåne Försäljnings AB och det är Gawlik, Jakub som är född 1974 och har titeln VD, Gawlik, Jakub som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,