Romaq Security AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva bevakningstjänster, installation, underhåll och service av larm, drift av larmcentral med teknisk support samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Romaq Security AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Romaq Security AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2007-03-19 så skapades Romaq Security AB och företaget är har F-skattsedel Romaq Security AB har haft det sedan 2007-06-21.

Romaq Security AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-21

556726-5813 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är Romaq Security AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Romaq Security AB så går det att nå dem via telefon på 0413-69875 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Romaq Security AB är Quist, Marcus Alexander som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Najdenovski, Romeo som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Najdenovska, Diana som är född 1973 och har titeln Suppleant, Quist, Veronica Helén som är född 1971 och har titeln Suppleant, Cederblad, Peter Olof som är född 1976 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.