Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB

Skåne län

Information

Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-08.

Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-01-18. Men sedan 2007-03-15 så har Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Österg. 6, 240 33, Löberöd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-30068.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnads- och taktäckningsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB och det är följande personer, Ekdahl, Anders Mats Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Linda Sofie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekdahls Bygg- & Takentreprenad AB är 556720-9076.