Kastberga Holding AB

Skåne län

Information

Kastberga Holding AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Kastberga Holding AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kastberga Holding AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kastberga Holding AB har haft sedan 2007-08-09. Kastberga Holding AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kastberga Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kastberga Slott, 241 91, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kastberga Holding AB Privat, ej börsnoterat.

Kastberga Holding AB har idag 556720-7609 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kastberga Holding AB

Bolaget skall bedriva handel med inventarier, fastighetsförvaltning samt förvaltning av värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Kastberga Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Höiland, Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Höiland, Jesper som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Nilsson, Lars Bertil som är född 1951 och har titeln Suppleant, Jönsson, Jane Ingela som är född 1972 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.