J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag

Skåne län

Information

J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag är ett företag som finns i Eslöv. I J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ulsöe-Hansen, Bodil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stage, Brian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Sandell, Lars Magnus som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag på telefon 0413-64430.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av lastbilshanterade torrsugningsaggregat, reservdelar samt tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-10 och J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

J. Hvidvedt Larsen Aktiebolag har 556718-0970 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.