Anders Ohlssons montering i Arlöv AB

Skåne län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att inom byggbranschen bedriva montering och produktion, idka handel med byggvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Ohlssons montering i Arlöv AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Anders Ohlssons montering i Arlöv AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2006-12-12 så skapades Anders Ohlssons montering i Arlöv AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556717-4551 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Anders Ohlssons montering i Arlöv AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Anders Ohlssons montering i Arlöv AB så går det att nå dem via telefon på 040-431404 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Ohlssons montering i Arlöv AB är Olsson, Nils Lennart Anders som är född 1965 och har titeln VD, Olsson, Nils Lennart Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronberg, Annika Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Holmgren, Berit Elvine som är född 1954 och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .