World Wide Wedbäck AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och World Wide Wedbäck AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och World Wide Wedbäck AB är ett av dem. Statusen för World Wide Wedbäck AB är att Bolaget är inaktivt.

World Wide Wedbäck AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som World Wide Wedbäck AB ska trivas.

I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av produkter inom träning, hälsa samt konsultverksamhet inom inhemsk och utlandsbaserad wellness center.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att World Wide Wedbäck AB inte är momsregistrerat.

Idag är World Wide Wedbäck AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med World Wide Wedbäck AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5250000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med World Wide Wedbäck AB är Wedbäck, Monica Gunilla som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedbäck, Mats Max som är född 1962 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Hansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

World Wide Wedbäck AB har 556717-1086 som sitt organisationsnummer.