Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB

Skåne län

Information

Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-14.

Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-11-15. Men sedan 2006-12-14 så har Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hamng. 15, 272 31, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-412164.

Eslöv arbetar för att bolag som Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva förmedling av kontakter mellan köpare och säljare av fast och lös egendom och bedriva konsultverksamhet och rådgivning avseelde fast och lös egendom inom skog- och jordbrukssektorn, bedriva förvaltning av fast och lös egendom, äga och förvalta fast och lös egendom samt i övrigt bedriva verksamhet förenlig med angivna verksamheter.

Firmatecknare för Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB och det är följande personer, Agensjö, Jens Olov som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Karl Rutger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindskog, Carl Martin Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Skogs & Jordbruksgruppen i Skåne AB är 556715-5956.