Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb)

Skåne län

Information

Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) är ett företag som finns i Eslöv. I Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Karl Erik Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Leif Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Velander, Frans Ted Johan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) på telefon 046-52220.

Bolaget ska bedriva handel med varor och tjänster inom social service företrädesvis inom utveckling och kompetensutveckling avseende småföretagande och kulturområdet samt förvalta fast och lös egendom.

Idag är Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) av bolagstypen Aktiebolag.

Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-06 och Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Flyinge Bygdegemenskapsaktiebolag (svb) har 556714-5320 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.