Professional Network Sverige AB

Skåne län

Information

Professional Network Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Professional Network Sverige AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Professional Network Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Professional Network Sverige AB har haft sedan 2007-02-22. Professional Network Sverige AB har funnits sedan och 2007-02-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Professional Network Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skomakareg. 2 B, 241 38, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8282510.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Professional Network Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Professional Network Sverige AB har idag 556712-4523 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Professional Network Sverige AB

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom affärsutveckling och IT-branschen. Utveckling och försäljning av programvaror. Utveckla och driva sammanslutningar på Internet. Balanserad friskvård inriktat mot företag och privatpersoner och därmed förenlig verksamhet.

I Professional Network Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Karl Joakim Lennart som är född 1967 och har titeln VD, Petersson, Karl Joakim Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Maria Camilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Johansson, Martin Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .