Lindesro AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva utveckling, marknadsföring, försäljning och rådgivning av biologiska bekämpningsmedel till odlare och förvaltare av gröna miljöer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindesro AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Lindesro AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2006-09-14 så skapades Lindesro AB och företaget är har F-skattsedel Lindesro AB har haft det sedan 2006-10-26.

Lindesro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-26

556711-0191 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är Lindesro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lindesro AB så går det att nå dem via telefon på 042-161870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindesro AB är Slånberg, Lena Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Slånberg, Jan Erik Örjan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .