Autoteket i Eslöv Skåne AB

Skåne län

Information

Autoteket i Eslöv Skåne AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Autoteket i Eslöv Skåne AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Autoteket i Eslöv Skåne AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Autoteket i Eslöv Skåne AB har haft sedan 2006-09-28. Autoteket i Eslöv Skåne AB har funnits sedan och 2006-09-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Autoteket i Eslöv Skåne AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringsjöv. 21, 241 91, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-12115.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Autoteket i Eslöv Skåne AB Privat, ej börsnoterat.

Autoteket i Eslöv Skåne AB har idag 556706-9744 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Autoteket i Eslöv Skåne AB

Bolaget ska bedriva bilverkstad, försäljning av bilprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Autoteket i Eslöv Skåne AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gronkiewicz, Juliusz som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Lars Patrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .