MBT Sverige AB

Skåne län

Information

556703-7923 är organisationsnummer för bolaget MBT Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MBT Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som MBT Sverige AB finns i.

MBT Sverige AB har varit registrerat sedan 2006-05-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för MBT Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

MBT Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MBT Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ennen, Eva Karin Ulrika Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med MBT Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-542587 eller genom brev på följande adress:
Röstångav. 16, 241 95, Billinge

Bolaget skall bedriva agentur- och försäljningsverksamhet ävensom marknadsföringsverksamhet av skor och därtill hörande produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med MBT Sverige AB och det är Ennen, Eva Karin Ulrika som är född 1964 och har titeln VD, Dahlqvist-Sjöberg, Johan Patric som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Håkansson, Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Schäfer, Kristina Maria som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedstad, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Solvang, Carl Reidar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESZanichelli, Bo Carl Ola som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ennen, Eva Karin Ulrika som är född 1964 och har titeln Suppleant, Saetre, Max Kristian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESAndersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln RevisorStröm, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln HuvudansvarigrevisorHans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor