Nya Poolteknik i Skandinavien AB

Skåne län

Information

Nya Poolteknik i Skandinavien AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Nya Poolteknik i Skandinavien AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya Poolteknik i Skandinavien AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-03-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industriv. , 240 35, Harlösa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya Poolteknik i Skandinavien AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-61042.

Eslöv arbetar för att bolag som Nya Poolteknik i Skandinavien AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya Poolteknik i Skandinavien AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet ska vara att driva tillverkning och försäljning av swimmingpoolbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya Poolteknik i Skandinavien AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya Poolteknik i Skandinavien AB och det är följande personer, Larsson, Bo Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hidvegi, Andreas Stefan som är född 1942 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Nya Poolteknik i Skandinavien AB är 556700-8031.