Modehuset Ella AB

Skåne län

Information

556697-9885 är organisationsnummer för företaget Modehuset Ella AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Modehuset Ella AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Modehuset Ella AB finns i.

Modehuset Ella AB har varit registrerat sedan 2006-02-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Modehuset Ella AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Modehuset Ella AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Modehuset Ella AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Modehuset Ella AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-14243 eller genom brev på följande adress:
Söderg. 10, 241 30, Eslöv

Bolaget skall bedriva handel med damkonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Modehuset Ella AB och det är Sandström Persson, Nina Birgitta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Göran som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,