Hörseltjänst i Sverige AB

Skåne län

Information

Hörseltjänst i Sverige AB är ett företag som finns i Eslöv. I Hörseltjänst i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vogel Lindman, Ingar Margareta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kvant, Inger Agneta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvant, Bo Christer som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindman, Björn Arne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantRevisorsringen Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hörseltjänst i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hörseltjänst i Sverige AB på telefon 0413-14848.

Bolaget ska bedriva försäljning och utprovning av hörapparater samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hörseltjänst i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hörseltjänst i Sverige AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hörseltjänst i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Hörseltjänst i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hörseltjänst i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Hörseltjänst i Sverige AB har 556697-7459 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.