Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall sälja konsulttjänster inom el och VVS samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2006-01-25 så skapades Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag har haft det sedan 2006-02-15.

Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-15

556697-4084 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eslöv.

Just nu är Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-4201880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Konsult-Tjänst Flyinge Aktiebolag är Andersson, Sven Jonny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lisbeth Ing-Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .