Dig Tec Transport AB

Skåne län

Information

Dig Tec Transport AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Dig Tec Transport AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dig Tec Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dig Tec Transport AB har haft sedan 2006-02-23. Dig Tec Transport AB har funnits sedan och 2006-02-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dig Tec Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-8666448.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dig Tec Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Dig Tec Transport AB har idag 556696-8565 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dig Tec Transport AB

Bolaget skall utföra transporter, markarbeten med entreprenad- maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I Dig Tec Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bäckström, John Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldon, Aurelia Beata som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .