Jazz Art Sweden AB

Skåne län

Information

Jazz Art Sweden AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Jazz Art Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jazz Art Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-17.

Jazz Art Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-12-19. Men sedan 2006-05-17 så har Jazz Art Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Wilhelm Sonessons v. 16, 241 96, Stockamöllan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jazz Art Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-544090.

Eslöv arbetar för att bolag som Jazz Art Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jazz Art Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva artistverksamhet, musikaliska framträdanden, försäljning av musikaliska verk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jazz Art Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jazz Art Sweden AB och det är följande personer, Carling, Gunhild som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomé Svensson, Lars Johan som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jazz Art Sweden AB är 556694-4814.