Hemmabutiken i Harlösa AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Hemmabutiken i Harlösa AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hemmabutiken i Harlösa AB är ett av dem. Statusen för Hemmabutiken i Harlösa AB är att Bolaget är aktivt.

Hemmabutiken i Harlösa AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hemmabutiken i Harlösa AB ska trivas.

Hemmabutiken i Harlösa AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av vitvaror, värmepumpar och elartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hemmabutiken i Harlösa AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Hemmabutiken i Harlösa AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Hemmabutiken i Harlösa AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-61650.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hemmabutiken i Harlösa AB är Ottosson, Olof Jerker som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anders Tomas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Hemmabutiken i Harlösa AB har 556692-5706 som sitt organisationsnummer.