Eslöv Fast Food Store AB

Skåne län

Information

556690-2374 är organisationsnummer för företaget Eslöv Fast Food Store AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eslöv Fast Food Store AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Eslöv Fast Food Store AB finns i.

Eslöv Fast Food Store AB har varit registrerat sedan 2005-11-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eslöv Fast Food Store AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Eslöv Fast Food Store AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eslöv Fast Food Store AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eslöv Fast Food Store AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-555501 eller genom brev på följande adress:
Köpmansg. 3, 241 30, Eslöv

Bolaget skall bedriva verksamhet inom området fastfood. Bolaget skall ha franchiseavtal med Subway International som omfattar försäljning och catering utav amerikanska Submarine Sandwiches även kallat SUB SUBS samt sallader, american cookies samt ett brett sortiment av drycker. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eslöv Fast Food Store AB och det är Larsson, Carl Michael Rasmus som är född 1982 och har titeln VD, Larsson, Carl Michael Rasmus som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Stig Göran Krister som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor,