Persmarken Entreprenader AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom markentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Persmarken Entreprenader AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Persmarken Entreprenader AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2005-11-03 så skapades Persmarken Entreprenader AB och verksamheten är har F-skattsedel Persmarken Entreprenader AB har haft det sedan 2006-01-19.

Persmarken Entreprenader AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556689-3979 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Persmarken Entreprenader AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Persmarken Entreprenader AB så går det att nå dem via telefon på 070-5867767 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Persmarken Entreprenader AB är Persmarken, Per Anders Jörgen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Erik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .