Mango Travel AB

Skåne län

Information

Mango Travel AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Mango Travel AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mango Travel AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-11-06.

Mango Travel AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-10-28. Men sedan 2008-11-06 så har Mango Travel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till St. Torg 17, 241 30, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mango Travel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-17054.

Eslöv arbetar för att bolag som Mango Travel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mango Travel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska utföra resebyråverksamhet samt utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mango Travel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Limrell, Milla Maria Gunilla -Nilsson, Dusica.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mango Travel AB och det är följande personer, Nilsson, Dusica som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Limrell, Milla Maria Gunilla som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylén, John Bertil Fredrik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mango Travel AB är 556688-8615.