Emintra Fastigheter AB

Skåne län

Information

Emintra Fastigheter AB är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Emintra Fastigheter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Emintra Fastigheter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-10-12. Men sedan 2006-08-10 så har Emintra Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Verkstadsv. 2, 241 38, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Emintra Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eslöv arbetar för att företag som Emintra Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Emintra Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel, uthyrning och förvaltning av fastigheter.

Firmatecknare för Emintra Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Emond, John Anders Emil Ingvar -Emond, Patrik Staffan -Emond, Thomas Henry -Munck af Rosenschöld Emond, E Viveka.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Emintra Fastigheter AB och det är följande personer, Munck af Rosenschöld Emond, E Viveka som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Emond, John Anders Emil Ingvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Emond, Patrik Staffan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Emond, Thomas Henry som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Emintra Fastigheter AB är 556687-6206.