Cobalt Flux Europe AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Cobalt Flux Europe AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Cobalt Flux Europe AB är ett av dem. Statusen för Cobalt Flux Europe AB är att Bolaget är aktivt.

Cobalt Flux Europe AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Cobalt Flux Europe AB ska trivas.

Cobalt Flux Europe AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och sälja dansmattor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cobalt Flux Europe AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är Cobalt Flux Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Cobalt Flux Europe AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Höie, Ole Petter -Kamat, Claus Dinesh.

De som är på något sätt har med Cobalt Flux Europe AB är Höie, Ole Petter som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Höie, Ole Petter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Ladd som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Kamat, Claus Dinesh som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantRevisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Cobalt Flux Europe AB har 556686-0366 som sitt organisationsnummer.