Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB

Skåne län

Information

Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB är ett företag som finns i Eslöv. I Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bo Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Berit Ingegerd som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB på telefon 070-9114306.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet. Utöver åkerirörelse kommer bolaget att utföra trädfällnings- tjänster. Därutöver skall bolaget placera överskottsmedel i svenska och utländska aktier och aktiefonder, dock ej sådan verksamhet som står under Bank- och Finansinspektionens tillsyn.

Idag är Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kranbilar & Trädsågning i Flyinge AB har 556685-1449 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.