COG Förvaltning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och COG Förvaltning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och COG Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för COG Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

COG Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som COG Förvaltning AB ska trivas.

I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion av elastiska och flexibla produkter i polyuretanskum samt förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att COG Förvaltning AB inte är momsregistrerat.

Idag är COG Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med COG Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med COG Förvaltning AB är Kåreby, Bengt Johan som är född 1963 och har titeln VD, Kåreby, Bengt Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Roger Stone-Oscar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kåreby, Bengt Axel som är född 1937 och har titeln Suppleant, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

COG Förvaltning AB har 556682-8546 som sitt organisationsnummer.