JAS Pipeweld AB

Skåne län

Information

JAS Pipeweld AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som JAS Pipeweld AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JAS Pipeweld AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-06-03.

JAS Pipeweld AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-05-17. Men sedan 2005-06-03 så har JAS Pipeweld AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Öslöv 10, 240 36, Stehag. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JAS Pipeweld AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8485791.

Eslöv arbetar för att bolag som JAS Pipeweld AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JAS Pipeweld AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom svets och VVS-branschen. Bolaget kommer även äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JAS Pipeweld AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JAS Pipeweld AB och det är följande personer, Saurow, Anders Henrik som är född 1973 och har titeln VD, Saurow, Anders Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Saurow, Ulf Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Anette Ann-Charlotte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Saurow, Mi Adrianna Sofi som är född 1977 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor.B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JAS Pipeweld AB är 556680-6948.