Kommunikation o Logistik i Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Kommunikation o Logistik i Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kommunikation o Logistik i Skåne AB är ett av dem. Statusen för Kommunikation o Logistik i Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Kommunikation o Logistik i Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-04-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kommunikation o Logistik i Skåne AB ska trivas.

Kommunikation o Logistik i Skåne AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra vägtransportledaretjänster, eskortera dispentransporter med varningsföljebilar, driva taxi- buss och budbilsverksamhet, försäljning och uthyrning av fordon och husvagnar, utföra rekonditionering av fordon och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kommunikation o Logistik i Skåne AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Kommunikation o Logistik i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Kommunikation o Logistik i Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-61516.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kommunikation o Logistik i Skåne AB är Jönsson, Ulf Torkel som är född 1965 och har titeln VD, Jönsson, Ulf Torkel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Janeth Pia Charlotte som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kommunikation o Logistik i Skåne AB har 556679-8285 som sitt organisationsnummer.