Ö Gårdstånga Taxi AB

Skåne län

Information

Ö Gårdstånga Taxi AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Ö Gårdstånga Taxi AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ö Gårdstånga Taxi AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Ö Gårdstånga Taxi AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ö Gårdstånga Taxi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tulpanv. 18A, 247 47, Flyinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-61543.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ö Gårdstånga Taxi AB Privat, ej börsnoterat.

Ö Gårdstånga Taxi AB har idag 556679-1447 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ö Gårdstånga Taxi AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva yrkesmässig trafik inom framförallt taxibranschen och därmed förenlig verksamhet.

I Ö Gårdstånga Taxi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ågren, Marie Linnéa som är född 1970 och har titeln VD, Jönsson, Nils Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Marie Linnéa som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .