Provoq Design and Investment Corporation AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Provoq Design and Investment Corporation AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Provoq Design and Investment Corporation AB är ett av dem. Statusen för Provoq Design and Investment Corporation AB är att Bolaget är aktivt.

Provoq Design and Investment Corporation AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Provoq Design and Investment Corporation AB ska trivas.

Provoq Design and Investment Corporation AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska importera och sälja designade hushållsartiklar och inredningsdetaljer, bedriva franchiseverksamhet avseende försäljning av heminredningsdetaljer, förvärva och förvalta fast egendom, utföra datakonsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Provoq Design and Investment Corporation AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är Provoq Design and Investment Corporation AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Provoq Design and Investment Corporation AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-15950.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Provoq Design and Investment Corporation AB är Christensen, Sven Erik Höjstrup som är född 1962 och har titeln VD, Christensen, Yuliya som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen, Sven Erik Höjstrup som är född 1962 och har titeln Suppleant, .

Provoq Design and Investment Corporation AB har 556673-0999 som sitt organisationsnummer.