Mitralis Utveckling AB

Skåne län

Information

Mitralis Utveckling AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Mitralis Utveckling AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mitralis Utveckling AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Mitralis Utveckling AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mitralis Utveckling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7673210.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mitralis Utveckling AB Privat, ej börsnoterat.

Mitralis Utveckling AB har idag 556671-7343 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Mitralis Utveckling AB

Bolaget ska äga, förvalta, köpa, sälja värdepapper samt utveckla content management system, multimedialösningar och utveckla databaslösningar med tillhörande webbgrafik samt därmed förenlig verksamhet.

I Mitralis Utveckling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .