Hurva Bildemontering AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva demontering av bilar och lätta lastbilar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hurva Bildemontering AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Hurva Bildemontering AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2004-11-18 så skapades Hurva Bildemontering AB och företaget är har F-skattsedel Hurva Bildemontering AB har haft det sedan 2009-08-13.

Hurva Bildemontering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-08-13

556670-9951 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är Hurva Bildemontering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hurva Bildemontering AB så går det att nå dem via telefon på 0413-31001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hurva Bildemontering AB är Månsson, Bo Inge Valter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Rolf Åke Lennart som är född 1963 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .