Löberöds Slott AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Löberöds Slott AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Löberöds Slott AB är ett av dem. Statusen för Löberöds Slott AB är att Bolaget är aktivt.

Löberöds Slott AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Löberöds Slott AB ska trivas.

Löberöds Slott AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Löberöds Slott AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-13.

Idag är Löberöds Slott AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Löberöds Slott AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Löberöds Slott AB är Ramel, Knut som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Söderman, Lars Olav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramel, Caroline Charlotte som är född 1971 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Löberöds Slott AB har 556668-7538 som sitt organisationsnummer.