Emed Europe Media AB

Skåne län

Information

Emed Europe Media AB är en verksamhet som finns i Eslöv. I Emed Europe Media AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Jan-Åke Albin som är född 1954 och har titeln VD, Bengtsson, Jan-Åke Albin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mases, Kjell Peter som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Emed Europe Media AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Emed Europe Media AB på telefon 0413-19762.

Bolaget ska arbeta med försäljning och tillverkning av reklam- produkter samt förvaltning av fast och lös egendom jämte idka därmed förenlig verksamhet. Vid allt arbete ska bolaget visa ett speciellt socialt ansvar t ex med ett nära arbete med olika hjälporganisationer.

Idag är Emed Europe Media AB av bolagstypen Aktiebolag.

Emed Europe Media AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Emed Europe Media AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-26 och Emed Europe Media AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Emed Europe Media AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Emed Europe Media AB har 556663-1908 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.