Flyinge Maskin AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Flyinge Maskin AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Flyinge Maskin AB är ett av dem. Statusen för Flyinge Maskin AB är att Bolaget är aktivt.

Flyinge Maskin AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-05-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Flyinge Maskin AB ska trivas.

Flyinge Maskin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-26. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, jordbruk och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flyinge Maskin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-26.

Idag är Flyinge Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Flyinge Maskin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8887892.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Bo Sven-Ingemar -Svensson, Maria Cecilia Firman tecknas i förening av -Svensson, Bo Christian -Svensson, Karl Stefan.

De som är på något sätt har med Flyinge Maskin AB är Svensson, Bo Sven-Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Bo Christian som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Karl Stefan som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Maria Cecilia som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantSkånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Flyinge Maskin AB har 556662-6379 som sitt organisationsnummer.