Stehags Matbutik AB

Skåne län

Information

Stehags Matbutik AB är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Stehags Matbutik AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stehags Matbutik AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stehags Matbutik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2136600.

Eslöv arbetar för att företag som Stehags Matbutik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stehags Matbutik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av dagligvaror samt vara ombud för Posten och Svenska Spel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stehags Matbutik AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stehags Matbutik AB och det är följande personer, Persson, Leif Erik Berne som är född 1950 och har titeln Likvidator, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stehags Matbutik AB är 556661-2767.