Autema Elektronik AB

Skåne län

Information

Autema Elektronik AB är ett företag som finns i Eslöv. I Autema Elektronik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waller, Christina Annette som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Waller, Leon som är född 1954 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Autema Elektronik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Autema Elektronik AB på telefon 046-372090.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av datakomponen- ter, mätinstrument, verktyg, facklitteratur och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Autema Elektronik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Autema Elektronik AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Autema Elektronik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-13 och Autema Elektronik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Autema Elektronik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Autema Elektronik AB har 556660-8526 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.