Satchmo's AB

Skåne län

Information

556656-6377 är organisationsnummer för företaget Satchmo's AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Satchmo's AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Satchmo's AB finns i.

Satchmo's AB har varit registrerat sedan 2004-02-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Satchmo's AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Satchmo's AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Satchmo's AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Satchmo's AB så kan ni göra det på telefon genom 046-373550 eller genom brev på följande adress:
Odlarev. 8, 226 60, Lund

Bolaget skall bedriva försäljning av djurartiklar, installationer och byggnationer av djurvårdsanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Satchmo's AB och det är Andersson, Bo Håkan Rolf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlqvist, Anna-Kari som är född 1957 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,