MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag

Skåne län

Information

Frilansande TV-fotograf.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2004-02-18 så skapades MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag har haft det sedan 2004-04-09.

MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-09

556656-2301 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-70070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom MOVING PICTURES OF LENDELUND Aktiebolag är Lendelund, Patrick som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Maté, Monika Annika som är född 1972 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .